21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (2024)

Jouw reis

Rondreis
Bezoek de wonderen van West-Amerika tijdens deze roadtrip, die speciaal is samengesteld voor reizigers die net iets meer tijd hebben!

Het avontuur begint in San Francisco en vervolgens rijd je via de iconische Highway 1 langs de Stille Oceaan naar het kustplaatsje Monterey. De kustlijn is spectaculair, met prachtige stranden en zeehonden die op de rotsen liggen te zonnen. Landinwaarts kom je langs natuurspektakels als Yosemite National Park, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley.

De parken wissel je af met glitter en glamour in de entertainmenthoofdstad Las Vegas en het uitgestrekte Los Angeles met zijn heerlijke stranden, chique wijken en natuurlijk Hollywood.

Een zeer veelzijdige reis met nog meer tijd om van de hoogtepunten van het Wilde Westen te genieten!

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
We vliegen op de heen- en terugreis rechtstreeks met KLM, zo begint jouw vakantie al aan boord.

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Je verblijft op basis van logies en op geweldige locaties in hotels die over alle faciliteiten beschikken voor een aangename rondreis door de Verenigde Staten.

Boek je liever deze reis met vertrek in 2024, klik dan hier.

Rondreis inclusief huurauto
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een middenklasse huurauto. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt.

Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen.

De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms best groot. Wel zijn de wegen van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Je krijgt van ons een (digitaal) Nederlandstalig informatiepakket inclusief routebeschrijving, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Upgraden
Je kunt je reis nog comfortabeler maken en je huurauto upgraden.

Visum vereist voor deze reis
Onder het kopje Praktische Informatie leggen we je uit hoe je het visum voor deze bestemming (ESTA) kunt aanvragen.

Verblijf

Zorgeloos overnachten

Tijdens deze rondreis ben je verzekerd van een verblijf in goede en zorgvuldig geselecteerde accommodaties, veelal centraal gelegen (en waar mogelijk) kleinschalige toeristenklassehotels vaak met zwembad of juist een verblijf op een bijzondere locatie. We hebben alvast nuttige informatie over de sfeer, ligging en faciliteiten op een rijtje gezet. De getoonde accommodaties voor deze rondreis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief. Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst

21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (6)

Bryce View Lodge

Bryce Canyon

Reisprogramma

Het programma van deze privérondreis met huurauto staat vast wat betreft de reisdagen en (verblijfs)locaties. De invulling van je overige tijd is natuurlijk helemaal aan jezelf. De in het dagprogramma beschreven bezienswaardigheden en activiteiten geven slechts een idee van wat er mogelijk is.

  1. Dag 1

    Amsterdam - San Francisco

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (13)

    ✓ vlucht met KLM

    Let's go to San Francisco! Na aankomst reis je op eigen gelegenheid naar het centraal gelegen hotel.

    De rest van de dag heb je de gelegenheid om even bij te komen van de reis en een begin te maken met de verkenning van deze kleurrijke stad.

    San Francisco is cultureel levendig en etnisch divers; daardoor is het uitgegroeid tot het stedelijke juweel van de Californische kust. Heel typerend voor deze stad zijn de kabelbanen en de rijen Victoriaanse roodhouten huizen. Ook vind je hier de grootste China-town buiten China, wat je bijvoorbeeld vanavond kunt verkennen. In de straten worden exotische ingrediënten verkocht, zijde en jade aangeboden en in de vele restaurants kun je heerlijk eten.

    Lees meer

  2. Dag 2 t/m 3

    San Francisco

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (14)

    San Francisco is ruim opgezet, heeft een wisselvallig zeeklimaat en ligt op een schiereiland. Het heeft nauwelijks hoogbouw en dat voelt prettig aan. Deze dagen heb je alle tijd om je bloot te stellen aan alle charmes van deze vrijzinnige metropool.

    San Francisco
    Little Italy, een ritje met de kabeltram naar Fisherman’s Wharf, Pier 39 met zijn zeeleeuwen, de turquoise geschilderde victoriaanse huizen en voormalig gevangeniseiland Alcatraz; stel jezelf open voor deze stad en voel je ook ver van huis helemaal thuis. Ook een bezoek aan Chinatown en een ritje met een Cable Carzijn een echte must, net als een bezoek aan de Golden Gate Bridge.

    You're gonna meet some gentle people there
    San Francisco - Scott Mckenzie

    Alcatraz
    Indien je al langer ANWB-lid bent hebben we vandaag een boottocht naar en bezoek aan het beruchte gevangeniseiland Alcatraz voor je geregeld.*

    Je overnacht nog een keer in deze stad.

    *Inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Platina

    Lees meer

  3. Dag 4 - Reisafstand 200 km

    San Francisco - Monterey

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (15)

    ✓ huurauto inbegrepen

    Vandaag haal je de auto op in het centrum van San Francisco en reis je langs de ‘Pacific’ naar Monterey.

    Monterey
    Onderweg trekken mistflarden over het land die ontstaan door de koude zeestroming. In Monterey kun je heerlijk lunchen op de pier en zelfs meegaan op een walvistour (optioneel). De bultruggen bevinden zich tussen maart en november voor de kust van Monterey en de beste kans om deze zeereuzen te spotten heb je in juli en augustus. Vanuit Monterey kun je ook eenvoudig de gezellige nabijgelegen badplaats Carmel bezoeken.

    Lees meer

  4. Dag 5 - Reisafstand 250 km

    Monterey - Yosemite National Park

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (16)

    Je vervolgt de reis door de berggebieden van het binnenland, naar het prachtige Yosemite National Park. Een wonderschone plek met bergbeekjes, watervallen en prachtige rotsformaties. Je overnacht vanavond in de omgeving van Yosemite.

    Yosemite National Park.
    De grootsheid van de natuur kent hier geen grenzen: hoge bergpieken, kristalheldere bergmeren, de hoogste watervallen van Amerika, wilde beren, honderden vogel- en diersoorten, alpenbloemen, unieke diepe valleien, knoesten van sequoiabomen en heel veel meer ‘wild life’.

    Elk seizoen biedt hier unieke ervaringen. In het voorjaar ontwaken de beren uit hun winterslaap en trekken er met hun welpjes op uit. Het smeltwater vult de rivieren en de watervallen zijn op hun krachtigst. In de zomer komt de flora en fauna volledig tot bloei, terwijl rustzoekers bij voorkeur in het najaar het populaire park verkennen. In de winter is het skigebied Badger Ski Area in trek, grote delen van het park zijn dan afgesloten.

    De vallei, met aan weerszijden enorme rotsen, is het meest toegankelijke en bezochte deel van het park en hier zijn prachtige wandeltochten, variërend in moeilijkheidsgraad en lengte.

    De machtige sequoiabomen zijn op verschillende locaties te vinden. De bekendste is de ‘Tunnel Tree’ boom, waar aanvankelijk met koets en later met auto en al doorheen kon worden gereden. Eind jaren zestig van de vorige eeuw stierf deze ruim 2000 jaar oude (!) mammoetboom. Je zult zien dat het nog een hele uitdaging is zo’n reus in zijn geheel te fotograferen!

    ‘There can be nothing in the world more beautiful than the Yosemite, the groves of the giant sequoias and redwoods…and our people should see to it that they are preserved for their children and their children’s children forever, with their majestic beauty all unmarred.’
    President Theodore Roosevelt, 1905

    Lees meer

  5. Dag 6 - Reisafstand 115 km

    Yosemite National Park - Fresno/Visalia

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (17)

    Vandaag reis je verder naar het zuiden. Fresno of Visalia zijn een ideaal uitgangspunt om het Sequoia National Park te bezoeken (als de weg vrij is van sneeuw). Vanaf deze plaatsen bevindt de ingang van het park zich op ongeveer drie tot vijf kwartier rijden. De reuzensequoia’s kunnen een hoogte van meer dan tachtig meter bereiken!

    Sequoia National Park
    Ruige bergketens, adembenemende valleien en eeuwenoude joekels van mammoetbomen. Geniet in een serene omgeving van de natuur in Sequoia National Park.

    Lees meer

  6. Dag 7 - Reisafstand 630 km

    Fresno/Visalia - Las Vegas

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (18)

    Een lange reisdag naar het geweldige Las Vegas staat vandaag op het programma. Je ziet het landschap dor en droog worden wanneer je door de Mojave woestijn rijdt. Onderweg kun je stoppen bij het spookstadje Calico.

    Las Vegas
    Aan het einde van de middag rij je het uitzinnige gokparadijs Las Vegas binnen; een wereld op zich! ‘s Avonds komt deze lichtstad geheel tot leven. De ontelbare outlet winkelcentra, amusem*ntshallen, spectaculaire shows, uitstekende restaurants, trouwkapelletjes en look-a-like Elvissen maken van Las Vegas een onvergetelijke reisbeleving.

    Lees meer

  7. Dag 8

    Las Vegas

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (19)

    Je hebt alle vrijheid om Las Vegas in al zijn facetten te ervaren. Ook kun je de drukte van de stad ontsnappen door een bezoek te brengen aan het prachtige kleurrijke woestijnlandschap van Death Valley, de laagste plek van het westelijk halfrond.

    Volledige dag in Las Vegas
    Bezoek de dansende fonteinen voor het Bellagio Hotel en de vulkaanuitbarstingen bij het Mirage Hotel, of laat je in een gondel varen door overdekt Venetië. Is het uitzicht over de skyline op de Eiffeltoren van Hotel Paris Las Vegas al adembenemend, die ervaring wordt weer overtroffen vanuit het grootste reuzenrad ter wereld: de High Roller.

    Het ontstaan van Las Vegas in een notendop
    De contouren van downtown Las Vegas vormen zich in de donkere jaren dertig. De bouw van de Hooverdam, reliek uit de Grote Depressie, trekt veel arbeidersvolk dat behoefte heeft aan entertainment. Het waterrijke gebied midden in de krukdroge Mojave woestijn bloeit op wanneer de staat Nevada besluit gokken legaal te maken. Als een magneet trekt dit zakenmensen, investeerders, maar ook de maffia. Frank Sinatra is dé grote trekpleister. 'The Voice' zingt Las Vegas definitief op de kaart. Sindsdien deden alle grote artiesten - Elvis voorop - Vegas aan.

    De autoriteiten tolereren eind jaren zestig de illegale praktijken niet langer en breken de macht van de maffia. Het imago van stoffige western woestijnstad met casino’s als saloons, wordt afgeschud en aan The Strip verrijzen moderne hotels. Gevolgd door een nieuwe bouwgolf van superluxe mega (thema) hotelresorts eind jaren tachtig. Las Vegas is vandaag de dag de meest populaire Amerikaanse vakantiebestemming. Waarbij het uitgebreide entertainmentaanbod een grotere inkomstenbron vormt dan het gokken.

    ‘How I wish that there were more than twenty-four hours in the day’
    Elvis Presley - Viva Las Vegas

    Lees meer

  8. Dag 9 - Reisafstand 395 km

    Las Vegas - Bryce Canyon

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (20)

    Laat de casinowereld achter je en geef je weer over aan de overweldigende natuur. Na een voorproefje met een bezoek aan Zion National Park, kom je aan in Bryce Canyon, een natuurpark vol wonderlijke rotsformaties. Hier blijf je twee nachten.

    Zion National Park
    Dit is een park met opvallende tegenstellingen. Vol imposante rotsen, soms wel 2500 meter hoog, duizelingwekkend diepe - door de Virgin River uitgesleten – kloven, groene bossen en gortdroge woestijnachtige vlaktes.

    Lees meer

  9. Dag 10

    Bryce Canyon

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (21)

    Vandaag heb je een hele dag in Bryce Canyon National Park. In het park rijden shuttlebussen naar diverse uitkijkpunten en je hebt de tijd om naar hartenlust te wandelen tussen deze wonderlijke creaties.

    Bryce Canyon
    Bryce Canyon is op zijn mooist bij zonsopkomst en -ondergang, als de geologische totempaal-vormige rotsformaties, ook wel hoodoos genoemd, vele tinten pastelrood kleuren. Geniet van de verschillende uitzichtpunten of maak een mooie wandeling.

    Het park is vernoemd naar Ebenezer Bryce. Deze Schotse pionier bouwde er in de 19e eeuw een ranch. Dat hij met heel andere ogen naar dit natuurwonder keek dan wij vandaag de dag, blijkt wel uit zijn fameuze uitspraak: ‘Wat een rotplek om een koe kwijt te raken!’

    Lees meer

  10. Dag 11 - Reisafstand 245 km

    Bryce Canyon - Page

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (22)

    We laten het prachtige Bryce Canyon achter ons en reizen naar Lake Powell, een oase van water in dit droge landschap. Breng een bezoek brengen aan de stuwdam, maak een boottochtje op het meer en geniet vooral van het spectaculaire landschap.

    Lees meer

  11. Dag 12

    Page

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (23)

    Rondom Lake Powell zijn diverse bezienswaardigheden. In het Glen Canyon National Recreation Area kun je canyons en rotsschilderingen bewonderen. Het prachtige Rainbow Bridge National Monument is een natuurlijke boog van meer dan 88 meter.

    Antelope Canyon
    De meest geliefde bezienswaardigheid in de regio is de Antelope Canyon. Deze canyon is meer dan 120 meter diep en 230 km lang en ligt midden in een Navajo indianenreservaat. Ter plaatse kun je proberen je aan te sluiten bij een excursie om deze te bezoeken - dit dien je zelf te regelen. Je ziet dan een betoverend landschap van glooiende zandstenen wanden die door het gefilterde zonlicht van een warme gloed worden voorzien.

    Lees meer

  12. Dag 13 - Reisafstand 210 km

    Page - Monument Valley

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (24)

    Het onherbergzame Monument Valley is van een ongekende schoonheid. Dit ultieme en desolate woestijnlandschap, onderbroken door unieke, roodkleurige zandsteenrotsen en tafelbergen die hoog boven de vallei uittorenen, vormt hét decor voor de klassieke westernfilm.

    Je kunt deze vanaf het uitzichtpunt bewonderen of het park binnenrijden en de prachtige rotsformaties van dichtbij ervaren (optioneel).

    De monumentale vallei
    Heel lang geleden was dit een rotsachtig gebied, maar de zachtere lagen gesteente zijn door erosie weggesleten. Zo ontstonden de brede, aan de bovenzijde platte, rotspartijen, ook wel mesa’s genoemd. Doordat de zachtere zijkanten sneller slijten dan de harde bovenlaag, wordt zo’n mesa steeds smaller. Totdat de breedte ervan kleiner is dan de hoogte. Deze rotsvormen heten ‘buttes’. Ook wel monumenten genoemd, omdat ze met een beetje fantasie lijken op vervallen kastelen, tempels, zuilen of torens. Ook de buttes slijten langzaam af tot ‘spires’, rotsnaalden, die uiteindelijk ook zullen afbrokkelen en opgaan in het woestijnlandschap.

    John Ford stelt het grote publiek voor aan Monument Valley. Deze bekende regisseur schoot hier zijn grootste westernfilms, met o.a. John Wayne en Henry Fonda in de hoofdrol. De scène met John Wayne, gezeten op zijn paard, turend over de eindeloze vallei met haar monumenten, is iconisch.

    De vallei is onderdeel van Navajo Nation Tribal Park. De oorspronkelijke bewoners, de Navajo indianen, beheren het park en leven van het toerisme met de instandhouding van hun tradities en met respect voor alle natuurlijke elementen. Bij het entree van het park vind je een bezoekerscentrum met als ‘eyecatchers’ de drie meest bekende, 300 meter hoge rotsformaties: de West Mitten, East Mitten en Merrick Butte. De Valley Drive is de enige en onverharde weg door Monument Valley en ontoegankelijk voor de meeste huurcampers en -auto's. Een jeeptour, al dan niet met een bezoek aan het achterland, begeleid door een Navajo indiaan, is een prima manier om het park te ontdekken en meer te leren over de geschiedenis, gebruiken en leefwijze van de Navajo.

    Monument Valley is hét meest aansprekende voorbeeld van de overweldigende schoonheid van het woestijnlandschap in het zuidwesten van Amerika.

    ‘I think you can say that the real star of my Westerns has always been the land’
    Regisseur John Ford

    Lees meer

  13. Dag 14 - Reisafstand 300 km

    Monument Valley - Grand Canyon

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (25)

    Deze middag heb je een eerste ontmoeting met een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld, de Grand Canyon. De Colorado rivier heeft in de loop der tijd deze canyon uitgesleten tot een diepte van wel meer dan 1600 meter.

    De Grand Canyon is ongetwijfeld een van de vele hoogtepunten van de reis.

    Lees meer

  14. Dag 15

    Grand Canyon

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (26)

    De Grand Canyon staat deze hele dag centraal. In het ochtendlicht is hij op zijn mooist. Optioneel kun je een helikoptervlucht maken over dit natuurwonder. Pas dan zie je de canyon in al zijn grootsheid!

    De Grand Canyon
    Dit is met afstand de meest duizelingwekkende kloof van de Verenigde Staten. De Colorado River heeft als een ware natuurkunstenaar in de loop der tijd een artistiek kunstwerk geslepen uit de hooggelegen rotsplateaus van Arizona. Zowel de combinatie van vorm, structuur, kleur en licht als de enorme omvang dragen bij aan de status van dit geologische schouwspel.

    De bron van de Colorado ligt op drieduizend meter hoogte en door de kracht van deze snel stromende rivier ontstond zeer geleidelijk een lange, diepe, grote kloof: een 'grand canyon'. De geschiedenis van de kloof wordt verteld door de horizontale roestkleurige strepen in de rotsen. Elke periode wordt gekenmerkt door een eigen rode gloed. De Grand Canyon is qua grootheid de overtreffende trap van Zion NP en Bryce Canyon. Het park heeft een lengte vergelijkbaar met de afstand Amsterdam-Parijs en op het breedste punt is de kloof 29 kilometer.

    Dit landschap is vol extremen en wordt beschouwd als één van de indrukwekkendste natuurverschijnselen op de aardbol. Naast ruim 1500 plantensoorten en 40 soorten reptielen, is dit het leefgebied van meer dan 300 vogelsoorten zoals de havik en de condor. Ruim 70 zoogdieren zoals het veel voorkomende muildierhert, de gaffelbok, coyote, lynx en de uiterst zeldzame poema leven hier. Sinds 1979 staat het park op de Unesco-werelderfgoedlijst.

    De uitzichtpunten langs de zuidelijke rand, ook wel de South Rim genoemd, zijn met kilometers verre panorama's richting het westen het meest spectaculair. Turend vanaf de rand van zo’n punt, lijkt het alsof de aarde onder de voeten is weggeslagen en kijk je ruim 1600 meter omlaag naar de nietig ogende Colorado River.

    De wandelpaden zijn aanraders en goed onderhouden. Let wel, de afdalingen vergen een goede conditie, hoe lager je afdaalt, des te hoger de temperatuur.

    Lees meer

  15. Dag 16 - Reisafstand 495 km

    Grand Canyon - Mesa

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (27)

    Je reist vandaag naar Mesa. Onderweg kun je een wandeling maken in de Walnut Canyon of een bezoek brengen aan Phoenix in de staat Arizona.

    Lees meer

  16. Dag 17 - Reisafstand 500 km

    Mesa - Palm Springs

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (28)

    Vandaag reis je verder naar het bekende Palm Springs. Onderweg kun je het nationale park Joshua Tree bezoeken, een natuurpark met vreemdsoortige planten en rotsformaties. Een prachtige plek om midden in de natuur te gaan picknicken.

    Joshua Tree National Park
    Het park is vernoemd naar de Joshua bomen met hun karakteristieke bladeren. Deze bomen kregen hun naam in de 19e eeuw van een groep mormoonse kolonisten die met hun huifkarren door de Mojavawoestijn reisden, op weg naar hun eigen beloofde land.

    Palm Desert
    Palm Desert is een bezoek waard vanwege de Indian Canyons. De indianen vestigden zich eeuwen geleden in dit vruchtbare gebied waar de grootste palmbomen ter wereld staan. Je kunt schitterende wandelingen maken in deze bijzondere natuur.

    Lees meer

  17. Dag 18 - Reisafstand 195 km

    Palm Springs - Los Angeles

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (29)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (30)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (31)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (32)

    1/4

    Op naar Los Angeles! De stad is vooral bekend vanwege de filmindustrie in Hollywood en de jaarlijkse Oscaruitreiking. Als je een
    wandeling over de Walk of Fame maakt, zul je vele grootheden en sterren terugvinden.

    Themaparken
    Verder zijn er grote themaparken (Disneyland en de Universal Studios), diverse musea, uitstekende winkelmogelijkheden en veel restaurants. Kortom, voor ieder wat wils!

    Je verblijft twee nachten in Los Angeles.

    Lees meer

  18. Dag 19

    Los Angeles

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (33)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (34)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (35)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (36)

    1/4

    Een ideale dag om Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive en downtown LA te verkennen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Universal Studios of de dag doorbrengen op Venice Beach waar vele souvenirstalletjes te vinden zijn.

    Los Angeles
    Met Malibu, Venice, Santa Monica, Hollywood, Beverly Hills, Downtown LA en Disneyland in Anaheim vormt het uitgestrekte LA één grote filmset. Omgeven door zonovergoten stranden aan de Grote Oceaan in het westen, de bergen in het noorden en oosten en de woestijn in het zuiden.

    Celebrity Homes
    Beverly Hills is natuurlijk hèt mekka van prachtige huizen waren vele beroemdheden wonen. Ben je al wat langer lid van de ANWB? Dan hebben we vandaag een ‘Celebrity Homes Tour' voor je geboekt waarbij je, met commentaar, langs villa’s van de filmsterren geleid wordt.* Ook bezoek je onder andere de Walk of Fame in Hollywood.

    Wil je nog meer zien? Breng dan bijvoorbeeld een optioneel bezoek aan het Getty Museum met zijn uitgebreide Europese kunstcollectie, gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over de stad. Daarna kijk je je ogen uit in de mondaine badplaats Santa Monica met zijn gezellige boetiekjes, winkelcentra en restaurants.

    *Inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver

    Lees meer

  19. Dag 20

    Los Angeles - Amsterdam

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (37)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (38)

    1/2

    In de middag lever je de huurauto in op de luchthaven voordat de rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

    Lees meer

  20. Dag 21

    Aankomst Amsterdam

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (39)
    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (40)

    1/2

    Aankomst in Amsterdam en het einde van een zeer uitgebreide reis door het westen van de Verenigde Staten vol hoogtepunten.

    Lees meer

Vluchten

Hieronder vind je informatie over de luchtvaartmaatschappij. De eventueel weergegeven vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Voorbeeldreisschema

Dag 1

09:50

AMS

11:50

SFO

    21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (41)
  1. 09:50

    AMS
  2. 11:50

    SFO

Dag 20

13:50

LAX

09:05

AMS

Voeg tijdens het boeken extra opties toe

Tijdens het boeken van jouw reis zie je of het mogelijk is om extra's toe te voegen. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid tijdens jouw reis.

Economy Class

  • Standaard beenruimte
  • Verstelbare rugleuning
  • Inclusief maaltijden en snacks

Economy Comfort

  • Extra beenruimte
  • Extra verstelbare rugleuning
  • Inclusief maaltijden en snacks

Business Class

  • Altijd aan het raam of aan het gangpad
  • Full-flat Stoel
  • Inclusief maaltijden en snacks

Over KLM

Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord.

Aan boord geniet je van de beste persoonlijke service. Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Hiermee heb je onder meer beschikking over de nieuwste films, tv-series en muziek.

En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Kortom, je vakantie begint al een boord!

Goed om te weten

Autohuur

Hieronder vind je de informatie over de huurauto.

Wat is er inbegrepen

Inbegrepen

  • ongelimiteerd aantal kilometers
  • tweede bestuurder
  • verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid evenals basis wegenwachtservice

Toon meer

Niet inbegrepen

  • optionele premium wegenwachtservice à circa $ 8,99 per dag
  • eventuele leeftijdstoeslag voor bestuurders huurauto tussen de 20 en 24 jaar à $ 29 per dag
  • oneway kosten tussen San Francisco stadskantoor en Los Angeles luchthaven à $ 150 voor de autocategorieën B, C, en F en $ 325 voor de autocategorieën L, U en R.

Toon meer

Huurauto's

Bekijk de beschikbare huurauto’s.

21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (42)

1 foto

Categorie B (Nissan Versa of gelijkwaardig)

  • Vierdeurs
  • Vier plekken
  • Eén grote koffer

Toon meer

21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (43)

1 foto

Categorie F (Toyota Camry of gelijkwaardig)

  • Vierdeurs
  • Vijf plekken
  • Twee grote koffers

Toon meer

Over Autohuur California

Bij deze reis is standaard een huurauto categorie B (Nissan Versa of gelijkwaardig) van Hertz inbegrepen.
Upgrade naar een andere categorie huurauto
Je kunt tijdens het boeken kiezen voor een andere categorie huurauto namelijk categorie F (Toyota Camry of gelijkwaardig), L (Ford Edge of gelijkwaardig), R (Dodge Grand Caravan of gelijkwaardig) of U (Ford Mustang of gelijkwaardig).

Autohuur Hertz
De autohuur wordt verzorgd door Hertz. Voor iedere reiziger is er een ruime keus aan auto’s variërend van eenvoudige sedan tot luxe SUV. Bij Hertz is de diefstal- en schadeverzekering altijd inbegrepen en zijn er geen verborgen extra’s die betaald dienen te worden.

Goed om te weten

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over je vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet. Voor meer informatie over je bestemming en reisvoorbereiding verwijzen wij je naar het kopje 'Landeninformatie' op deze pagina.

Landeninformatie

Bestemmingsinformatie

21-daagse easy going privérondreis Het beste van West-Amerika met huurauto (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5784

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.